Какво е Буена Онда?

5.07.2009

Новото предизвикателство за мен, а скоро и за българския туристически пазар - i-Turismo.es!


Дългият период на неактуализирана информация в блога ми има обяснение. Верно е, че не изцяло, но главната причина затова е включването ми в екипа на I-TURISMO.ES, за което изказвам благодарностите си на Universitat de Barcelona (Moltes Gracias i Visca la UB!). Фирмата е част от GRUPO ELISA INTERACTIVE, към която принадлежат още WEBANALYTICS.ES и E-INTERACTIVE.ES.

ELISA INTERACTIVE като група, обединява предмета на дейност на трите си подразделения и се съсредоточава върху предлагането на уеб аналитика, SEO, SEM, цялостен е-маркетинг, предлагане на собствени продукти и официално представителство на други такива, консултантска дейност и цялостно предлагане на уеб услуги.

Дейността на групата обслужва различни сектори: от банки до туристически предприятия.
Обединяващата фигура в екипа е Майк Потс. Той е създател на групата, неин управител и супер експерт в е-маркетинга. Младият британец е един от пионерите на тoзи вид дейност в Южна Европа. С работата си в EXPEDIA.COM и впоследствие чрез E-INTERACTIVE.ES налага начин на работа, манталитет и с това високи резултати за сферата на е-маркетинга и разбира се за своите преки клиенти. Групата съществува от 2006та и работи от Барселона и Мадрид.

WEBANALYTICS.ES е една от най-уважаваните фирми в Испания, чиито анализатори Пера Ровира, Ферриол Ежеа и Едуард Барредо, диктуват настоящето и създават тенденциите в Барселона. Техните наблюдения и анализи с google analytics и оmniture водят до високи конверсионни съотношения и голяма възвръщаемост на инвестициите от реализираните кампании. Формирани във САЩ, Великобритания и Испания, помагат на клиенти като La Caixa (най-голямата каталунска банка), Grupo Prisa (най-голяма медийна група в Испания и Португалия, с изадания като вестник Ел Паис) и др.

Аналитичната работа и данните на WEBANALYTICS.ES са ключа за успеха на експертите от E-INTERACTIVE.ES, които помагат в изграждането на е-маркетинговата стратегия и впоследствие я управляват до нейното пълно оптимизиране. В екипа са Дани Стоун (Малта, SEM експерт, създател на нов метод Д-тест), Пабло Маскаро (SEM експерт) и Кристина Матач (SEО експерт). Част от услугите, които фирмата предлага са курсове за разкриване на тайните на Google Adwords и управлението на печеливши е-маркетингови кампании в търсачките.

Остана да опиша и третия член на Елиза Интерактив, а именно i-Turismo.es, фирмата в която работя. Тя обединява дейността на предните две като фокусира изцяло внимание върху туристическия сектор и работи за разрешаването на проблемите и оптимизиране на уеб приходите на хотелиери, турагенти и туристически дестинации. За работата, екипа и тенденциите, които гради и-Турисмо ще пиша в следващият пост.

Няма коментари:

Публикуване на коментар